Medische keuring voor beroepschauffeurs

(of die dat willen worden)

Bent u beroepschauffeur en verdient u een salaris achter het stuur voor uw gezin dan heeft u (en zeker ook uw werkgever) er belang bij dat uw rijbewijs in orde is. Of dat zo is moet elke 5 jaar blijken tijdens een verplichte medische rijbewijs keuring en daar kunnen wij u mee helpen..
Moet u uw rijbewijs voor :

  • C = Vrachtauto
  • D = Autobus
  • E = Vrachtauto of Autobus met aanhanger

verlengen dan is een medische keuring een verplicht onderdeel van de procedure en dat moet u doen ongeveer 3 maanden voor dat de geldigheid verloopt anders bent u te laat en mag u pas weer rijden als u het nieuwe rijbewijs met een nieuwe datum hebt gekregen.
Maak snel een keuringsafspraak met de (Arbo) artsen van Bureau Rijopleidingen. Zij keuren u niet alleen maar geven u tevens advies en tips over een gezonde leefwijze zodat u beter functioneert achter het stuur en in uw dagelijks leven. Daar zijn wij trots op.
Onze keuringen vinden plaats in Amsterdam, op persoonlijke afspraak en indien gewenst kan dit ook (bij meerdere aanmeldingen) bij u op het bedrijf.

Prijs: € 60,00 Excl. BTW en CBR gezondheidsverklaring.

Samen zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft en met uw nieuwe rijbewijs uw beroep kunt blijven uitoefenen. Wij verrichten ook medische rijbewijs keuringen voor: Taxichauffeurs, groepsvervoer chauffeurs, particuliere chauffeurs

Bel ons: 020-8462271 of mail ons: bureau.rijopleidingen@gmail.com
en wij geven je (gratis) alle gewenste informatie.

120px-Esculaap2